BLOG

Spor Giyimin Yükselişi: Sneaker Trendleri

Kategori:

Spor giyimin her geçen gün daha fazla ön plana çıkmasıyla sneakerlar hiç olmadığı kadar popülerleşiyor. Üstelik, minimalist tarzdan klasik ve abartılı silüetlere kadar hangi tarzdan hoşlanırsanız hoşlanın kendinize uygun bir model bulmanız garanti. Siz de sezona güçlü ve konforlu adımlarla giriş yapmak istiyorsanız kesinlikle en doğru adrestesiniz. Gelin, spor giyimin zirvesine yükselmenizi sağlayacak sezonun en trend kadın sneaker ayakkabı modellerine daha yakından göz atalım…

Minimalist ve Zamansız Beyaz Sneaker Ayakkabı

İster spor ister klasik bir tarzınız olsun, spor tarzın konforunu deneyimlemek için bu sezon da beyaz sneaker ayakkabı modelleri öne çıkıyor. Tenis ayakkabılarından ilham alan kort stili beyaz sneaker modelleri elbiselerden takım elbiselere ve tayt-bra kombinlerine kadar her tarzla mükemmel görünen nadir seçenekler arasında. Retro tarzdan esinlenen 70’ler sneaker tarzındaki beyaz spor ayakkabı modelleri ise modanın döngüselliğini şık bir şekilde kucaklıyor. Sokak modasının her sezon yükselen yıldızı olmaya devam edecek beyaz sneaker modelleri ile gardırobunuza her fırsatta stil ve konfor ekleyin.

beyaz sneaker modelleri kadın

Majör Platformlu Kadın Sneaker Ayakkabı

Silüetinize biraz yükselti eklemek istiyorsunuz, ancak topuklu ayakkabıları fazla rahatsız mı buluyorsunuz? Sorunun çözümü kesinlikli platformlu kadın sneaker ayakkabı modelleri. Son birkaç yılda Y2K spor şık trendlerinin ön plana çıkmasıyla yükselişe geçen majör platformlu ayakkabılar 3-7 cm’lik yükseltileriyle dikkat çekiyor. Üstelik platformlar neredeyse tüm sneaker modellerinde kullanıldığı için aynı anda iki sezon trendini birden yakalamanız mümkün. İster Dad Sneakers trendini ister minimalist tenis modellerini deneyin, yüksek platformlar sayesinde hem tarzınızı hem de silüetinizi yükseltebilirsiniz.

yüksek platform sneaker kadın

Dad Kadın Sneaker Ayakkabı Trendi

Son birkaç sezondur ilgi gören Dad Sneakers, bu sezon da popülerliğini sürdürüyor. Chunky sneakers olarak da bilinen baba spor ayakkabıları kalın ve kaba görünümleriyle öne çıkıyor. Daha az hantal versiyonlarının da bulunduğu sezonda dünya çapında sokak stiline ilham olan pek çok seçenek yer alıyor. Bej, kahverengi, siyah veya gri gibi topraksı tonlarının ön plana çıktığı baba spor ayakkabı trendinin daha renkli veya desenli alternatifleri de mevcut. Birkaç sezondur daha rafine bir silüete dönüşen Dad Sneakers trendi ile hem konforlu hem de göz alıcı kombinlere imza atabilirsiniz. 

Metalik Kadın Sneaker Ayakkabı Modelleri

Günlük veya spor giyim tarzınızı canlandırmanın keyifli bir yolunu arıyorsanız, metalik bitişe sahip kadın sneaker ayakkabı modelleri tam size göre. Konforla buluşan bir moda ifadesi için harika olan metalik sneaker ayakkabılar, özellikle gümüş ve gold gibi renklerde seçildiğinde her tarzı yükseltebiliyor. Pembe, mavi veya lila gibi pastel tonlarda kullanılan metalik yansımalar ise özellikle bahar ve yaz kıyafetlerine göz alıcı bir dokunuş ekliyor. İlkbahar-yaz sezonunda sandalet veya terliklere alternatif olarak konfor ve stili buluşturan metalik kadın sneaker ayakkabıları tercih edebilirsiniz. 

Krampondan İlham Alan Kadın Sneaker Modelleri

Bu sezon en az futbol üniformaları kadar sokak modasını ele geçiren bir diğer trend de krampondan ilham alan sneaker ayakkabılar. İnce ve uzun silüete sahip spor ayakkabılar, tıpkı futbolcularda olduğu gibi neon renkleriyle öne çıkıyor. Hailey Bieber gibi moda ikonlarının düşük bel kot pantolon, crop tişört ve bej trençkotla kombinlediği renkli krampon modelleri sokak modasının yeni yıldızlarından olmaya aday. Süper trendleri denemekten hoşlanıyorsanız bu sezon futbolcu ayakkabılarından ilham alan kadın sneaker modellerine mutlaka şans vermelisiniz.  

Desenli Kadın Sneaker Modelleri

Sezonda öne çıkan leopar desenler, dama baskılar, çiçekler veya ekoseler spor ayakkabılarda da etkisini gösteriyor. Minimalizmden uzaklaşmak veya basic kıyafetleri canlandırmak için fırsat sunan desenli kadın sneaker ayakkabı modelleri, yazın en büyük spor ayakkabı trendlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Sıfır çabayla casual tarzı yükseltme şansı sunan desenli sneakerlar aynı zamanda spor giyimin başka bir boyuta geçtiğinin de kanıtı. Meyve baskılı slip-on tasarımlardan leoparlı düz taban sneaker çeşitlerine kadar bu yaz tarzınıza yeni bir soluk getirecek modelleri keşfedin. 

Gorpcore Kadın Sneaker Ayakkabı Trendi

Gorpcore, dayanıklı, sağlam ve fonksiyonel açık hava veya macera kıyafetlerinden ya da aksesuarlarından ilham alan tarzıyla sokak modasının en hit trendleri arasında. Bu tarz pratik ve dayanıklı açık hava ayakkabılarını yüksek moda alanlarına taşımanızı sağlayan gorpcore trendi sayesinde şehirde güçlü adımlar atmanız kolaylaşıyor. Yürüyüş ve kamp gibi aktiviteler için tasarlanan sağlam outdoor sneaker modelleri ise bu akımında başrolünde yer alıyor. Gorpcore stili genellikle zeytin yeşili, kahverengi, gri ve bej gibi nötr veya toprak tonlarından oluşuyor. Ayrıca bu akımı takip edebilmek için kıyafetlerinizde de pratikliği ve fonksiyonelliği ön planda tutmayı unutmayın. Hacimli ve katmanlı parçalarla birleştireceğiniz outdoor ayakkabılarla şehirde her türlü maceralara hazırlanın.

Her sezon biraz daha ön plana çıkan spor giyimi daha da zenginleştirmenin altın kuralı sneaker ayakkabılardan geçiyor. 5in1Canpolat, sneaker ayakkabıların önlenemeyen yükselişine adapte olabilmeniz için sezonun spor ayakkabı trendlerine kaliteli ve havalı bir bakış açısı getiriyor. Yenilikçi tasarımlarıyla trendlere özgün bir tarz kazandıran 5in1Canpolat kadın sneaker ayakkabı modelleri rahatlığa ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda. Siz de sezonun spor giyim trendlerini yakalamak için tarzınıza en çok yakışacak kadın snekear ayakkabı modellerini 5in1Canpolat ayrıcalıkları ile anında sipariş edebilirsiniz!

Son Yazılar

Benzer İçerikler