BLOG

2022/2023 Sonbahar Kış Dış Giyim Trendleri!

Kategori:

2022/2023 Sonbahar Kış Dış Giyim Trendleri!

Havaların soğumasıyla birlikte dış giyim trendleri kendini göstermeye başladı. Bir klasik haline gelen trençkot modellerinden devrim niteliğindeki rengarenk kabanlara kadar birçok seçenek bizi bekliyor! Gelin, 2022/2023 sezonunda öne çıkan kış dış giyim trendlerine birlikte göz atalım.

Trendleri ve klasikleri yakından takip etmek ister misiniz? Moda kategorimize göz atarak sezonun en iyi tüyolarını öğrenin!

2022/2023 Kış Trendleri Neler?

Birkaç yıl öncesine kadar kış trendleri genellikle koyu renk ve uzun palto seçeneklerinden oluşuyordu. Son birkaç yıldır palto modelleri zirvedeki yerini puffer mont modelleriyle paylaşıyor. Ancak, elbette bu kadarla sınırlı değil.

Pandeminin etkisiyle artık kıyafetlerde konfor ön plana çıkıyor. Artık kadın ve erkekler gün boyu üzerinde taşıyacağı bir kıyafetin sadece şık ve gösterişli olmasını önemsemiyor. Günümüzde birçok kişi şık, rahat ve sıcak tutacak ürünlere yönelmeye başlamış durumda.

Tüm bunlar ışığında 2022 / 2023 trendleri de bizi şaşırtmaya devam ediyor! Bu yıl, moda dünyası ve sokaklar rengarenk olacak. Palto, kaban ve montlardaki koyu ton hakimiyeti, bu sezon geçerliliğini kaybetmeye başlıyor. Artık yeşil, pembe, turuncu vb. montları sık sık göreceğin.z

Rengarenk Paltolara Yer Açın!

Gardırobunuzu hayal edin. Palto ve kabanlarınız genellikle siyah tonlarındadır ve belki birkaç parça bej, kahve vb. renkler bulunur. Ancak artık palto ve kabanlarda değişim vakti geldi!

Uzun palto ve kabanlar sıra dışı renklerle buluşuyor. Pembe, kırmızı, turuncu ve yeşil palto seçenekleriyle içinizdeki enerjiyi dışa yansıtabilirsiniz. Modern ve trend bir görünüme önem veriyorsanız bu renkler, sizin için en iyi seçenek olacaktır!

Şapkalarda Yeni Dönem!

Son birkaç yıldır şapkalar hak ettiği değere sahip değildi. 2022 / 2023 sezonuyla birlikte şapkaları daha çok göreceğiz. Üstelik oversize olarak nitelendirilen şapkalarla tarzınız yeniden şekillenebilir. Peluş, tüylü ve yumuşacık şapkalar bu sezonun en trend dış görünümlerinden birini oluşturuyor.

Farklı renk ve tasarımlardaki şapkalarla kendinizi bir film yıldızı gibi hissedebilirsiniz! Zarif ve eğlenceli şapka modelleri bu yıl her kadının gardırobundaki yerini alacaktır.

Uzun Çizmelere Yeniden Merhaba!

Son yıllarda uzun çizmelerin yerini postal botlar almıştı. Ancak bu yıl, uzun çizmeleri yeniden sık sık göreceğiz. Diz üstünde uzun çizme seçenekleri, moda dünyasında büyük bir yankı uyandırmayı başardı. Üstelik sadece siyah uzun çizme ile sınırlı değil.

Krem, kahve, turuncu vb. renklere sahip olan uzun çizmeler ile bambaşka bir stile hazır olun! Üstelik uzun çizme modelleri hem mini elbise seçenekleriyle hem de midi elbise modelleriyle kullanılabiliyor. Siz de trendlere uyum sağlamak istiyorsanız, dolabınızda uzun çizmeler için bir yer ayırmalısınız.

Puffer Montlar Yine Sahalarda!

Puffer mont ya da şişme mont seçenekleri özellikle genç kadınların favori parçaları arasında yer alıyor. Eğer siz de puffer mont aşığıysanız iyi bir haberimiz var! Bu yıl, puffer montlar hala sık sık kullanılıyor. Sokak modasını en iyi şekilde yansıtan kadın şişme mont seçeneklerini her yerde görebilirsiniz. Ancak önemli bir değişimden söz etmek gerekiyor.

Puffer mont modelleri bu yıl büyük ve eğlenceli desenlerle ön plana çıkıyor. Özellikle rengarenk ve büyük desenlerin kullanıldığı şişme montlar oldukça popüler.

Tüvit Kumaşlar Yeniden Gündem!

Nostaljik bir etkiye sahip olan tüvit desenler ve kumaşlar, son birkaç yıldır yeni yeni ortaya çıkmaya başlamıştı. Ancak bu yıl, tam bir tüvit sezonu olacak! Tüvit palto, tüvit ceket ve tüvit pantolon modelleriyle eskiye kısa bir dönüş yapabilirsiniz. Tüvit kumaşlı kıyafetlere ve fazlasına https://www.5in1canpolat.com adresinden ulaşabilirsiniz!

Son Yazılar

Benzer İçerikler