BLOG

Kot Pantolon Kombinleri: Her Tarza Uygun Öneriler

Kategori:

Kot pantolon, yıl boyunca farklı tarz ve durumlara göre kombinleyebileceğiniz, olmazsa olmaz parçalardan biri. Kadın jean modası değişse veya trendlerle şekillense dahi her daim kendi tarzınıza ve vücudunuza uygun bir model bulmanız garanti. Jean ile sonsuz stil ve kombinasyonlar arasından kişisel stilinize, modunuza ve gideceğiniz yere uygun önerilere ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. Gelin, ofiste rahat bir günden hafta sonu brunch’ına kadar her türlü duruma jean ile hazırlı olmanızı sağlayacak kombinlere göz atalım. 

Wide-Leg Kadın Jean ile Sokak Modasının Nabzını Tutun

Rahat ve bol bir uyum vadeden wide-leg kadın denim pantolon modelleri bu sezonun gözdesi. Üstelik skinny jeanlere alternatif arayanlar için harika bir seçenek olan wide-leg jean pantolonları sayısız şekilde kombin yapmak çok kolay. Tek yapmanız gereken vücudunuza yakışan bir kesim ve kalıpta wide-leg kot pantolon seçerek gerisine karar vermek. Y2K modasına esinlenmek istiyorsanız bol paça düşük bel pantolonlarınızı, crop tişört ve chunky sneaker gibi hit parçalarla birleştirmeyi deneyebilirsiniz. Kot pantolona Y kuşağı zarafeti katmak istediğinizde yüksek bel wide-leg jeanleri crop atlet, drop gold küpe ve deri terliklerle kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

yüksek bel wide leg kadın pantolon

Ofiste Business-Casual Kadın Jean Şıklığını Deneyimleyin

Ofiste rahat bir gün geçirmek istiyorsanız veya kuralların katı olmadığı bir iş ortamında çalışıyorsanız jean pantolonlar eşsiz bir seçenek olabilir. Önemli olan kadın jean pantolonları doğru ve güçlü parçalarla buluşturmak. Blazer ceket, Oxford gömlek, deri kemer, topuklu ayakkabı, loafer ve deri çantalar jean pantolonları ofis kombinine dönüştürmek için yeterli. Ayrıca ofis için jean seçerken olabildiğince koyu tonlara sadık kalmaya da dikkat etmelisiniz. Business-casual bir tarz için koyu yıkanmış veya siyah skinny jeanleri, blazer ceket ve babet modelleri ile son derece rahat bir şekilde kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Biraz daha zarafete ihtiyacınız varsa saten wrap gömlek, inci küpeler ve stiletto gibi iş ortamının zamansız parçalarını oyuna dahil etmeyi unutmayın.

business skinny pantolon

Hafta Sonu Brunch Buluşması için Zahmetsiz Jean Stili

Kadın kot pantolon, çabasız stil ve konforla eş anlamlı bir parça. Bu denli güçlü bir parçayı konforlu bir Pazar brunch gününe uyarlamak için ise rahat kesimler tercihiniz olmalı. 90’lar modasından günümüze gelen ve hiç gitmeye niyeti olmayan mom fit veya balloon fit jean modelleri hafta sonu kombininiz için eşsiz bir parça olabilir. Beyaz balloon fit jean pantolonu kahverengi bisiklet yaka tişört, aynı tonda deri kemer ve süet loafer ile kombinleyerek hafta sonu tüm maceralara hazır olabilirsiniz. Tatil gününde basic bir seçim yapmak için koyu taşlanmış mom fit jeani, beyaz bisiklet yaka tişört ve loafer ile zahmetsiz şekilde kombinlemeyi deneyebilirsiniz.

yüksek bel balloon fit jean

Kargo Jean Modelleri ile “It Girl” Stiline Şans Verin

Sezonun modasını yakından takip eden, hatta belirleyen “it girl” havasını yakalamak istiyorsanız, kargo jean pantolonlara mutlaka şans vermelisiniz. Casual veya atletik-şık tarza kolayca uyarlayabileceğiniz kargo kesim jean pantolonlar bu sezon her yerde karşınıza çıkabilir. Sonbahar-kış gardırobunda koyu lacivert veya siyah tonlarda giriş yapan kargo denim pantolonlar, yaz yaklaşırken açık renkleriyle revaçta. Instagram’daki “it girl” havasını yakalamak için kargo pantolonlarınızı, futbolcu üniformalarıyla ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Modada az çoktur diyenlerdenseniz, beyaz cargo pantolonu, gri halter yaka crop üst ve süet terliklerle giymeyin deneyin.

kargo jean denim

Beyaz Straight Fit Kadın Jean ile Cuma Gecesi Şıklığı

Beyaz jean pantolon modeli ve kesimi ne olursa olsun, sofistike duruşuyla her zaman bir adım önde. Bu nedenle özellikle Cuma akşamı veya hafta sonu kokteyl buluşmaları ya da randevu geceleri için mutlaka beyaz jean pantolonların gücüne güvenmelisin. Beyaz straight fit yüksek bel jean pantolonu, sezonun en havalı parçası olan yeleklerle kombinlemeniz yeterli. Açık kahverengi tonlarında yeleği, deri kemer, altın küpeler ve yılan derisi kısa topuklu stiletto ile kombinleyerek zahmetsizce akşam şıklığının tadına varabilirsiniz. Havaların biraz daha serin olduğu bahar akşamlarında yelekle aynı tonlarda, hatta mümkünse ikili takım blazer ceketleri seçmeyi unutmayın.

straight jean pantolon

Flare Jean Modelleri ile Klasik Zarafeti Kucaklayın

Flare kadın denim pantolon, kusursuz zarafet ve narin silüete övgü niteliğindeki duruşuyla oldukça dikkat çekici bir seçenek. Özellikle feminen tarzınızı öne çıkarmak istediğinizde veya jean ile klasik bir kombin oluşturmayı planladığınızda siyah, koyu mavi veya beyaz flare pantolonlar listenizde yer almalı. Siyah flare jean pantolonu, çabasız şekilde zamansız bir zarafetle buluşturmak için beyaz Oxford gömlek, siyah deri kemer, tote bag ve topuklu siyah ayakkabılardan destek alabilirsiniz. İlkbahar-yaz mevsiminde ise beyaz flare kesim jean pantolonu, oversize bej blazer ceket ve topuklu sandalet modelleri ile kombinleyerek göz alıcı bir zarafete de imza atabilirsiniz.

flare jean modelleri kadın

Gardırobunuzun temel parçalarına kaliteli ve özgün tasarımlarla hayat veren 5in1Canpolat’ın premium kadın jean pantolon modelleri bu sezon da çok moda. Özgün tasarımları, eşsiz kalıpları ve benzersiz uyumlarıyla moda ve stilin eşsiz bir yansıması olan 5in1Canpolat kadın jean pantolonları her tarza uygun alternatifleri ile yanınızda. Siz de market alışverişinden kız kıza buluşma gecelerine kadar, her ortamda tüm bakışları üzerinize çekebileceğiniz en havalı jean modellerini 5in1Canpolat fırsatları ile satın alın!

Son Yazılar

Benzer İçerikler