BLOG

Aylardan Aslan: Aslan Kadınlarının Çarpıcı Stili!

Kategori:

Ateş grubunun belki de en havalı ve gösterişli burcu aslan, giyim stiliyle göz kamaştırıyor. Aslan burcu kadınları etkileyici, eğlenceli ve dobra tavırlarıyla bir bakışta fark edilir. Ancak çarpıcı stilleri de bir aslan kadınını saniyeler içinde tanımanızı sağlar. Zodyak’ın beşinci burcu aslan ile ilgili stil ipuçlarını birlikte inceleyelim!

Aslan Burcu Kadınları Kıyafet Seçimi!

Aslan burcu kadınları para harcamak konusunda oldukça müsrif davranabilir. Üstelik bu durum, moda ve giyim zevklerine de yansımış durumda. Büyük ve gösterişli desenler, parıltılı aksesuarlar ve tasarım kıyafetleriyle bir aslan burcu kadınını kolayca tanıyabilirsiniz.

Aslan burcu kıyafet seçiminde parıltı, parlaklık ve gösterişten kaçınmaz. Turuncu, parlak gri tonları ve gold renkleriyle bir görsel şölen oluşturabilir. Cesur ve cüretkar tavırlarıyla bilinen aslan kadınları, kıyafet seçimine de bunu yansıtır.

Dekolte, mini elbise ya da feminen bir etek ilk tercihleri arasında yer alabilir. Dikkat çekmeyi seven aslan kadınları, kapalı kıyafet ya da günlük bir kombinle de fark yaratmayı başarır. Yüksek bel kadın jean pantolon modelini kırmızı bir gömlek ile kombinlemek aslan burcu kadınlarının en kolay kombinleri arasında yer alır.

Aslan
Aslan Burcu

Aslan Kadınlarının Aksesuar Seçimi Nasıl Olur?

Aslan kadınlarının gösteriş ve lüksten hoşlandığını söylemiştik. Büyük bir pırlanta ya da altın en önemli aksesuarları arasında yer alır. Üstelik parıltılı bir taş ile süslenen kolye, küpe ya da bileklikte aslan burcu kadınlarını memnun edecektir.

Aslan kadınları hem günlük yaşantısında hem de aksesuar seçiminde eğlencelidir. Rengarenk çantalar, orijinal tasarıma sahip olan şallar ya da yüksek topuklu ayakkabıları ile fark yaratmayı başarırlar.

Aslan kadınları para harcama konusunda oldukça cesurdur ve bu durum zaman zaman savurganlıkla sonuçlanır. Özellikle konu güzel kıyafetler ve aksesuar olduğunda aslan burcu kadınları sınırsız bir limitle alışveriş yapabilir. En önemli konu ise her zaman şık, dikkat çekici ve kaliteli seçim yapmaktır!

Stilinizle fark yaratmanızı sağlayacak koleksiyonumuzu incelediniz mi? 5in1CanPolat’ın seçkin koleksiyonunu inceleyerek stilinizle göz kamaştırın!

Aslan Kadınının Stili: Şatafat!

Aslan kadını kıyafet ve aksesuar seçiminde şatafattan ve gösterişten kaçınmaz. Ancak bir davette ya da özel bir günde sade bir şıklık yakalaması gerekiyorsa siyah – beyaz kombiniyle de fark yaratmayı başaracaktır. Sırt dekoltesi ile özdeşleşen aslan burcu kadınları, cesur ve feminen elbiseleriyle kraliçe olarak görünmek ister.

Yüksek özgüvene sahip olan aslan burcu kadınları, modayı takip eder. Ancak her kıyafeti ‘moda’ olduğu için giymekten kaçınır. Kendi trendlerini yaratan aslan burcu kadınları, leopar desenini oldukça sever ve yoğunlukla kullanır.

  • Leopar desenli elbise: Aslan burcu kadınları leopar desenli elbise modellerini bir kürk, ceket ya da topuklu çizme ile kombinleyebilir.
  • Yüksek bel jean: Kadın yüksek bel jean pantolon modellerinde siyah ya da parıltılı bir gri tercih edebilir.
  • Crop top: Aslan burcu kadınları kıyafet seçiminde şık ve rahat olmayı sever. Crop top seçenekleri aslan burcu kadınlarının favori parçaları arasında yer alıyor.

Aslan Burcu Kadınlarına Ne Hediye Alınır?

Sevgiliniz, arkadaşınız ya da ailenizden bir üye aslan burcuysa hediye seçimine daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Aslan burcu kadınları dobra olmalarıyla bilinir ve aldığınız hediyeyi beğenmediğinde bunu doğrudan ifade eder. Ancak bir yandan da şanslı olduğunuzu belirtmeliyiz. Aslan kadınları markadan ziyade aldığınız hediyenin kalitesi ve duruşuyla ilgilenecektir.

Aslan burcu kadınlarına parıltılı bir kolye, büyük bir yüzük, sırt dekolteli siyah elbise, kırmızı mini etek, turuncu ceket ya da metalik renklerde bir elbise hediye edebilirsiniz. Kaliteli, bütçe dostu ve en şık kıyafetler için web sitemize göz atmayı unutmayın!

 

Son Yazılar

Benzer İçerikler