BLOG

Üşümeden Elbise Giymenin 7 Yolu!

Üşümeden Elbise Giymenin 7 Yolu!

Gardıropların kurtarıcı parçaları olan elbiseleri, kış aylarında katlayıp kaldırmak zorunda değilsiniz! Kış aylarında elbise giymek hem zarif hem de şık bir görünüm sağlar. Üstelik üşümeden elbise giymenin birçok yöntemi var. Gelin, birlikte göz atalım!

5in1CanPolat’ın elbise kategorisini inceleyerek hayalinizdeki elbiseyi hemen satın alabilirsiniz! Dilerseniz, yaz kış giyebileceğiniz elbiselerle gardırobunuzu baştan yaratın. Şimdi, hazırsanız üşümeden elbise giymenin en kolay ve şık yöntemlerine göz atalım!

Kışın Hangi Elbiseler Giyilir?

Kış mevsiminde genellikle midi ve uzun elbise modelleri tercih edilir. Ancak bu duruma her zaman uymak zorunda değilsiniz. Birkaç küçük değişiklik ile mini elbise veya diz hizasındaki elbiseleri kış aylarında giymeye devam edebilirsiniz.

Kış ayları için özel bir elbise satın almayı düşünüyorsanız örgü elbise ya da triko elbiseler harika bir seçenek olacaktır. Ayrıca kalın dokulu elbiseler sizi her zaman sıcak tutar ve zarafetinizi ortaya çıkarır.

İşte, üşümeden elbise giymek için tercih edebileceğiniz yöntemler!

Uzun Kollu Gömleklerden Faydalanın!

Elbisenizin altına giyeceğiniz uzun kollu gömlek ile daha sıcak ve tarz olmak çok kolay. Üstelik, geniş yakalı gömlek ve askılı elbise modellerini kombinleyerek ofis şıklığı yaratabilirsiniz. Desenli ve renkli elbiseleri beyaz ya da pastel tonlarındaki gömlek ile kombinleyerek günlük şıklıkta fark yaratmak mümkün.

Farklı Katlardan Gelen Sıcaklık!

Kış aylarında üşümeden elbise giymek istiyorsanız, farklı katları kullanmanız gerekir. Örneğin, mini elbise giydiğinizde uzun bir hırka ve onun üzerine de kalın bir palto giymelisiniz. Uzun bir çizme ile tamamlayacağınız bu kombin ile hem sıcak hem de şık olmak çok basit! Üstelik bu görünüm, her kadına cool bir stil sağlıyor.

Çorap ile Muhteşem Stil!

Söz konusu üşümeden elbise giymek olunca en büyük yardımcınız, çoraplar olacaktır. Kalın veya opak çoraplar sayesinde dilediğiniz uzunluktaki elbiseyi giyebilirsiniz. Üstelik siyah çoraplar ile zarif, renkli çoraplar ile enerjik bir stil sağlamanızı öneririz. Özellikle desenli çoraplar ile eğlenceli kişiliğinizi stilinizde yansıtabilirsiniz!

Tayt ile Sıcacık Kalın!

Üşümeden elbise giymek istiyorsanız, en büyük destekçiniz tayt olacaktır. Özellikle termal taytlar ince görünümleri ile bir opak çorabı andırır. Ancak her zaman daha fazla sıcaklık sunar. Bu sayede termal tayt ve elbise ikilisi, kış sezonunun en favorileri arasında yer almaya devam ediyor.

Uzun Çizmeler ile Bacaklarınızı Koruyun!

Bu yıl, diz üstündeki çizmeler oldukça popüler. Hem trend hem de sıcak kalmak için uzun çizmeler mükemmel seçenektir. Diz altında biten ya da diz üstüne kadar uzanan çizmeler ile dilediğiniz uzunluktaki elbiseleri giyebilirsiniz. Örneğin, elbiseniz dizin biraz üstünde ya da altındaysa diz altı çizmeler ile sıcacık kalmak çok kolay olacaktır.

Özellikle tayt/çorap ve çizme ikilisiyle her zaman sıcak ve şık kalmak çok kolay! Dışarda kar yağarken bile bu kombinle sıcacık kalabilirsiniz.

Paltodan Gelen Sıcaklık!

Üşümeden elbise giymek istiyorsanız, palto ya da kabanınız sizi sıcacık tutacak bir yapıya sahip olmalı. Özellikle kadın uzun kaban modelleri sayesinde kış aylarında neredeyse her yazlık elbiseyi giyebilirsiniz. Paltonuz sizi sıcak tutarken elbiseniz cool ve zarif bir görünüm sağlayacaktır.

Aksesuarların Muhteşem Gücü!

Zorlu kış aylarında elbise giymek istediğinizde mutlaka aksesuarlardan faydalanmalısınız. Kalın ve uzun bir şal, peluş bir şapka ve eldiven ile zarafet dolu stilinizi ön plana çıkarın. Üstelik bu yıl, battaniye boyutundaki kalın ve yumuşak şallar oldukça trend.

Daha fazla moda içeriği ve ipucu için moda kategorimizi buradan inceleyin! Birbirinden kaliteli 5in1Canpolat ürünlerine sahip olmak için https://www.5in1canpolat.com adresini ziyaret edin.

Son Yazılar

Benzer İçerikler