BLOG

Saçlardan Tırnaklara Kadar Sonbaharın Moda Trendleri

Sonbaharın Moda Trendleri

Soğuk havaların gelmesi ile modanın neredeyse her alanında sıcak ve tonları kahverengiye çalan renkler hakimiyetini arttırdı. Tırnaklardan saçlara, kıyafet kombinlerinden makyaj tonu seçimlerine kadar her adım, kent kadınlarının daha melankolik, romantik ve soft bir havaya bürünmesine sebep oluyor: Sonbahar moda trendleri şimdi herkesin dilinde!

5in1Canpolat ekibi olarak sizlere nail art tasarımlarından saç renklerine kadar neredeyse her kozmetik seçimimize yansıyan sonbahar trendlerini derledik. İnceleyelim!

Saçlarda Toprak Tonları: Bakır, Kahve ve Küllü Sarışın

Saç rengi trendlerinin genellikle döngüsel olarak bir mevsimden diğerine kendini tekrar ettiğini söylemek çok da yanlış sayılmaz. Yine de, trendleri yakalamak için hangi sezon neyi sevmeniz gerektiğini bilmek gerekiyor. Soft bir kesime sahip olan, hafif dalgalı ve toprak tonlarına sahip olan saçların yeni sonbahar trendleri arasında yerini aldığını söylemek mümkün.

  1. Bakır tonları: İçerisinde yoğun bir turuncu rengi barındıran sıcak bakır tonları, özellikle buğday tenli ve beyaz tenli kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Eğer sarı alt tonlu bir cilde sahipseniz bakır tonları ile daha canlı ve sağlıklı bir görüntü elde edebilirsiniz. Saç boyasından sonra sülfatsız ve tuzsuz temiz içerikli şampuanlar kullanarak saçlarınızı sağlıklı tutmaya çalışın.
  2. Küllü sarı tonları: Sarı tonlarını seviyoruz fakat sonbaharda asıl popüler olanlar küllü ve daha dumanlı duran tonlar. Bunların en güzel yanı elbette romantik bir aura oluşturmaları. 5in1Canpolat’tan satın alacağınız balıkçı yaka siyah bluz ve crop’lar ile bu tür açık renkli saçların harika uyum sağlayacağı kesin!
  3. Altın sarısı tonları: Soğuk ve küllü renkler güzel, peki ya daha sıcak ve samimi olanlar? Bal köpüğü ya da altın sarısı tonları da 2021 sonbahar sezonunun en sevilen saç renkleri arasında yer alıyor. Bu tonu kullanmak isteyenler mutlaka her gün makyaj yapmalı, çünkü renklerin yüzü soluk gösterme ihtimali de yüksek.

Tırnaklarda Sonbahar Rüzgârı: Sonbahar Nail Art Trendleri

Nail art da tıpkı saçlarınız ya da satın alacağınız kadın pantolon, bluz gibi ürünler kadar trendlere tabi olan bir alan. Yeni nesil görünümlere sahip, hareketli ve tematik renk paletine sahip olan nail art’lar ile anında daha şık bir görüntü yaratacak hem de parmaklarınızı zarif ve feminen gösterecek.

  1. Yeşil tonlu kıvrımlı nail art’lar: Son dönemlerde kıvrımlı halleri ile zarif çizgiler barındıran nail art’ların eskisinden daha popüler olduğu dikkatinizi çekti mi? Fıstık yeşili renklerini bej ve kahverengiler ile bir araya getirerek kendinizden emin bir duruş yakalayın. Kıyafetlerinizde de bu tür canlı ve sıcak renkleri tercih edin, farkınızı ortaya koyun.
  2. Sade ve zarif kısa tırnaklar: Temiz görünüm hiçbir zaman moda olmaktan vazgeçmiyor. Kısa küt tırnaklarınıza uygulayacağınız sütlü kahve tonlarındaki ojeniz son derece şık bir görünüm yaratmanıza yardımcı olabilir. Kullanım kolaylığı da cabası!

Sonbaharda Makyaj Trendleri: Hangi Kıyafetlerle Hangi Makyajlar?

Bu sonbahar makyaj trendlerinde kahverengiyi görmekten sıkılanlar için çok iyi bir haberimiz var: Bordo ve tonları da yeniden popüler olmaya başladı. Özellikle altın ya da gümüş renkli glitter’leri göz kapağınızın uç bölgelerine sürerek hareketli hale getirebileceğiniz bu tonlardaki farlar, daha sıcak bakışlara sahip olmanızı sağlayabilir. Bordo tonları aynı zamanda kahverengiden yavaş yavaş içerisinde kırmızı barındıran tonlara geçiş demek. Yani sanılanın aksine pembe ve tonlarını barındıran romantik makyajlar da 2021 sonbahar trendleri arasında yer alabilir.

5in1Canpolat üzerinden satın alacağınız bohem havaya sahip olan sonbahar kadın elbise modelleri ya da kadın etek modelleri ile pembe tonlu makyajları, trend deri dokuya sahip olan ürünlerle ise bordo tonlu makyajları tercih edin. Harika sonuçlar alacağınıza eminiz!

Daha fazla moda ve trend tüyosu için editörlerimizin hazırladığı içerikleri takip et

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz