BLOG

Kadınlar İçin Kış Kombinleri: Kabanları Kombinlemenin 5 Farklı Yolu!

Kategori:

Kadınlar İçin Kış Kombinleri

Kış aylarında diğer insanlar size baktığında gördüğü ilk şey kabanınızdır! O halde, kabanınızla göz kamaştırıcı bir stil elde etmenin yöntemlerine göz atabiliriz! Kadın kaban modelleri neredeyse sınırsız bir özgürlük sunar. Bu sezonun en trend parçası oversize paltolardan yıllardır vazgeçilmeyen şişme montlara kadar her kaban için farklı kombinleri tercih etmelisiniz. Bu sayede stiliniz ve güzelliğinizle göz kamaştırmanız mümkün hale gelir!

Kaban ve Elbiselerin Muhteşem Uyumu!

Kaban kombinlerinin vazgeçilmezi elbiselerdir! Kışın sıcacık tutan triko elbiseleri tercih ederek her ortam için şık kombinler oluşturabilirsiniz. Elbiseleri, yere kadar uzanan bir palto ve postallarla kombinlemek hem şık hem de spor bir görünüm kazanmanızı sağlar!

Elbise ve kabanlar kış aylarında kurtarıcı kombinlerinizin ana kahramanıdır. Şık bir akşam yemeği için uzun ve siyah elbisenizi kaşe paltolarla kombinleyin! İşte, şıklığı ve zarafeti üzerinizde taşımanın en kolay ve etkili kombini sizinle.

Gündüz saatlerinde ya da arkadaş buluşmalarında elbise – kaban ikilisi hayat kurtarır. Peki, nasıl? Mini boy elbiseleri ince görünümlü termal taytlarla kombinleyebilir veya dizin üzerine kadar uzanan çizmeleri tercih edebilirsiniz!

Kazak – Jean İkilisi!

Kış aylarının vazgeçilmeyen ikilisi elbette kazak ve jean pantolonlar oluyor. Peki, bunları nasıl kış ayına uygun hale getirirsiniz? Kabanınızın rengi ile kazak rengini aynı tonlarda seçebilir veya zıt renklerle kontrast bir kombin oluşturabilirsiniz. Özellikle kabanınızın önünü kapatmadığınız anlarda bu kombinle fark yaratmamanız mümkün değil!

İş kombininiz için ince kazakları, arkadaş buluşmalarınız için triko kazakları tercih edebilirsiniz. Ayrıca kazakları havuç pantolonlarla eşleştirerek kabanınızın modelini ön plana çıkarmak da iyi bir tercih olacaktır.

Sportif Şıklık: Ayakkabılar!

Kış aylarında bot, bootie ya da uzun çizme giymek zorunda değilsiniz! Son yıllarda dünyanın en ünlü kadınları, sneaker modelleriyle sportif bir şıklık sağlıyor. Üstelik sneaker seçenekleri kadınlara hem şık hem de rahat bir kombin yapma fırsatı da veriyor.

Ayakkabınızı seçerken mutlaka kabanınızın renklerine uygun bir seçim yapmalısınız. Bu sayede bütünlük içinde bir kombin oluşturmak çok daha kolay olacaktır. Eğer feminen bir görünüm elde etmek istiyorsanız topuklu ayakkabılara bir şans vermelisiniz!

Topuklu ayakkabılar zarafetinizi ön plana çıkartırken göz alıcı bir şıklık sağlar. Ancak ben bot, bootie ve uzun çizme giymekten memnunum diyorsanız, işiniz çok kolay! Bu sene de postal ve kalın tabanlı topuklu botlar oldukça trend! Üstelik her kaban modeline uyum sağlıyor.

Aksesuarlardan Gelen Güzellik!

İster oversize bir palto tercih edin isterseniz de puf montları. Tercihiniz ne olursa olsun aksesuarların gücünü göz ardı etmemelisiniz! Uzun, kabarık ve desenli şallar bu sene kabanları hareketlendiren en önemli parçalar arasında yer alıyor.

Sıcacık ve sevimli bir kombin arayışındaysanız tüylü bereleri, zarif ve feminen bir kombin istiyorsanız ressam berelerini kullanmalısınız. Ayrıca eldivenleri de ihmal etmeyin. Son yıllarda feminen ve zarif bir stil için eldivenler önemli bir yer edindi. Özellikle deri eldivenlerle birlikte sofistike bir şıklık kazanmak mümkün!

Stilinizi Pantolonlarla Yansıtın!

Kabanları kombinlemek için mutlaka doğru pantolonu seçmeniz gerekir. Örneğin, çok bol pantolonları oversize paltolarla kombinlemek olduğunuzdan daha büyük ve iri görünmenize neden olur. Bunun yerine oversize paltoları jogger modellerle ya da deri pantolonlarla kombinleyin!

Kabanınızın modeli fark etmeksizin tercih edebileceğiniz diğer bir model de mom jean pantolonlar. Şişme montların, kaşe kabanların ya da tüylü montların öne çıkmasını sağlarken kış aylarında rahat bir kombin yapmanızı sağlar. Ayrıca pantolon için boyfriend modeller seçtiğinizde şişme montları kullanın.

5in1 Canpolat’ın kış kreasyonuna göz atarak en şık göz alıcı palto modelini bulabilirsiniz! Birbirinden farklı kombin önerileri için paltoları yakından incelemeyi unutmayın.

 

 

Son Yazılar

Benzer İçerikler