BLOG

Kişisel Tarzınızı Nasıl Bulabilirsiniz?

Kategori:

Her sezonda trend olan ve moda akışını belirleyen yeni parçalar var. Fakat bu her trend parçayı satın almanız gerektiği anlamına gelmiyor. Kendi kişisel tarzınızı bulmak, ürünler arasından hangilerini seçeceğinizi bilmek ve bunları kombinledikten sonra içlerinde kendinizi konforlu hissetmek demek. Peki, siz kişisel tarzınızı belirlediniz mi? İç dünyanızı yansıtan ve karşınızdakine sunmak istediğiniz persona’yı taşıyabilen kıyafet tarzınızı nasıl bulabilirsiniz? Bu keyifli konuyu 5in1Canpolat moda editörlerinden ilham alarak derledik. Sizin için harika bir içerik hazırladık! İnceleyin ve tarzınızı & gardırobunuzu yeniden yaratın!

Elemeye ve Seçmeye Gardırobunuzdan Başlayın

Kişisel tarzınızı bulmanın ilk yolu, işe zaten sahip olduğunuz kıyafetleri gözden geçirerek başlamaktır. Bu kıyafetleri gözden geçirirken hangilerini daha sık giydiğinizi ve içlerinde konforlu hissettiğinizi hemen fark edersiniz. Bazıları ise severek aldıklarınız arasında olsa da neredeyse hiç giymedikleriniz arasındadır.

Yapacağınız şey belli:

Giymediklerinizi ayıklama yolu ile neyi sevdiğinizi bulun. Sevdiklerinizi ise trend moda tavsiyeleri çerçevesinde en kolay şekilde kombinleme yolları yaratın.

 Örneğin o balıkçı yakayı geçen sene giymediniz mi? Sürpriz değil: Muhtemelen bu sene de giymeyeceksiniz. Belki de ondan kurtulmanın ve gerçekten tarzınızı yansıtarak özel günlerinizi kurtaracak bir 5in1Canpolat parçası satın almanın tam zamanı.

İlham Almaktan Kaçınmayın

Sosyal medya neredeyse her konuda fikrini beyan ediyor: Size kıyafetleriniz konusunda neden ilham vermesin ki? Pinterest, Instagram gibi görsel bazlı olarak kullanılan platformlarda sizin tarzınıza gönderme yapan çok sayıda kombin bulabilirsiniz. Özellikle Pinterest ilham almak konusunda harikadır. Yapmanız gereken tek şey birkaç sembolik kelimeyle ne görmek istediğinizi arama çubuğuna yazmak. Gerisini sistem halleder!

Örneğin pastel soft estetik trendini yansıtan kıyafet trendlerini mi seviyorsunuz?

Tamam, Pinterest’ten bu kombinleri yapanların fotoğraflarını bulun ve eksiklerinizi 5in1Canpolat kadın elbise, kadın pantolon gibi kategorilerinden tamamlayın.

Minimal kıyafet tarzını mı seviyorsunuz? Pinterest size harika etkileyici görseller sunacak ve sizin tek yapmanız gereken şeyin siyah, beyaz ve benzeri dinlendirici tona sahip kıyafetleri 5in1Canpolat’tan bulup kombinlemek olduğunu fark edeceksiniz. Gerçekten harika bir seçenek.

Daha fazlasını mı keşfetmek istiyorsunuz? Instagram gibi platformlar üzerinden özellikle moda alanında içerik üreten influencer’ları takip edin. Onların çok sayıda ortam ve senaryo için kıyafet / kombin önerileri paylaştığını hatta bazı durumlarda kullandıkları ürünlerin bağlantılarını da verdiklerini göreceksiniz. Belki bu işinizi kolaylaştırabilir.

Çok Ciddiye Alıp Çaba Harcamayın

Unutmayın, sizin amacınız sizi en iyi yansıtan ve tam olarak ‘’bu benim tarzım’’ diyeceğiniz bir görünüme bürünmek. O halde normalden fazla çaba harcıyorsanız bu işte bir terslik olabilir.

Sizi yansıtan bir tişörtü bulmak ne kadar uzun sürebilir ki?

Ya da gerçekten içinde kolay hareket ederek kendinizi yansıtabildiğiniz bir pantolonu?

Son dönemlerin en önemli trendinin ‘’çabasız şıklık’’ olduğunu unutmayın. Eğer çok çabalamamanıza rağmen yeterince etkileyici, modern, kendine has ve hoş görünüyorsanız bu iş tamam demektir. Bunun için de biraz daha kendinize güveninizi arttırmanız ve çok da çaba harcamamanız gerekiyor.

Son Söz: Bir Joker Kombine Sahip Olun!

Kadınlar her an güzel ve bakımlı görünmek isterler, beş dakika içerisinde hazır olmak zorunda oldukları durumda bile. O halde üniforma da diyebileceğiniz bir joker kombine sahip olmak ve bu kombini acil durumlarda üzerinize geçirip görünümünüze imzanızı atmak iyi bir fikir olabilir mi?

Bizce olabilir.

Bu joker kombin için Jean – bluz ikilemesinden vazgeçmeyin deriz. Fakat yine de çok sayıda kişi için bu elbise – bot – hırka da olabiliyor. O halde bu sizin seçiminiz!

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz