BLOG

Halen Sevdiğimiz 60’lara Damga Vuran Moda Trendleri

Kategori:

60’lara Damga Vuran Moda Trendleri

Modanın bir yaşı var mı? Yeterince yaşlanan trendlerin olduğu gibi geri geldiğini düşününce, bu sorunun da pek önemi kalmıyor. Moda dünyasına altın çağını yaşatan, kadınların özgürleşme süreçlerinde makyajdan kıyafete kadar çok sayıda alanda yeni renkleri yarattığı 60’lar, halen ilham kaynağımız olmaya devam ediyor. 5in1Canpolat moda editörleri de sizler için bu içerikte halen çok sevdiğimiz ve 60’lara damga vurması ile bilinen moda trendlerinden söz etti. Onlardan vazgeçemiyoruz, çünkü enerjimizi yansıtıyorlar, gençler ve elbette yeni dünyaya göre yeniden uyarlanmak konusunda da çok başarılılar!

Mini Etekler: İnce Çoraplarla Mükemmel!

5in1Canpolat’ın da en çok sevilen tekstil kategorilerinden biri olan kadın mini etek modelleri, aslında 60’lardan beri hayatımızda çok daha yoğun olarak varlar. André Courrèges gibi önemli isimlerin ikonik kombinleri ile mini etekler gerçek bir moda akımı olacak değeri kazandı.

Artık onları her şekilde kullanmayı seviyoruz:

Uzun çizmelerle, kalın ve triko dokulu çoraplarla, ince ve dekolteli külotlu çoraplarla ya da diz üstü çorap modelleri ile. Bu trendi hem yazın hem de sonbaharda farklı şekillerde uygulayabilmemiz ise mini eteklere zamansızlık atfediyor.

Eğer siz de vazgeçemediğimiz bu trende katılmak istiyorsanız hemen ilgili kategoriye göz atın. Bu sezon özellikle ekoseli ve desenli etekler, ayrıca farklı renklerde deri dokuları çok popüler. Hepsine bayılacağınıza eminiz!

Leopar Deseni Asla Eskimiyor!

Leopar deseni hem vahşi ve özgüvenli hem de feminen ve zarif aurayı bir kadına aynı anda kazandırabilen nadir görünümlerden biri. Bu desenin farklı renk uyarlamaları son yıllarda yeniden popüler olmaya başladı. Artık leoparı sadece klasik kahverengi – bej renk kombinasyonu ile değil, kırmızı ve yeşili temel alan farklı paletlerle de görüyoruz.

Leoparı en çok nerede seviyorsunuz?

Örneğin bizlerin kadın giyim koleksiyonlarında bluzlar, tişörtler ya da sweatshirt’lerde bol bol varlar ve inanın çok hoşlar! Ayrıca kadın şapka modellerinde ya da geniş çerçeveli gözlüklerin kenarlarında da leopar detayından sıklıkla yararlanılıyor. Modanın nabzını tutmak istiyorsanız 5in1Canpolat’ın güncel koleksiyonlarının takibini yapmanız yeterli olacak. Elizabeth Taylor’dan aldığımız ilham ile buradayız!

Gerçek Bir Fransız Etkisi: Bereler

Farklı kesim ve görünümleri ile her zamankinden çok sevilen bereler, aslında 60’lı yıllarda hayatımıza bu kadar iddialı şekilde girdiler. Parizyen tarz adını verdiğimiz iddialı, feminen, zarif ve gizemli Fransız kadını havasını yakalamayı seviyorsanız asimetrik kesime sahip olan bereler tam size göre!  Son dönemlerde bunların özellikle koyu renklileri çok seviliyor: bordolar ya da siyahlar. Fakat kışın yaklaşması ile karın oluşturacağı zemin, pek çok kadında beyaz bere ile beyaz çizme kombini yapma ilhamı yaratıyor.

Neden olmasın, öyle değil mi?

Kadın aksesuar kategorisine göz atarak kombininizi tamamlayacak daha fazla alternatif bulun!

Kadınlarda Takım Şıklığı: Onlar Yalnızca Erkeklere Özgü Değil!

Özgürleşen, iş hayatında kendinden daha çok söz ettiren ve modernleşen kent kadını, tekstil ürünleri arasında bir tanesini daha çok sevmeye başladı: takım elbiseler. Şık blazer ceketleri, maskülen yelek kesimleri ve geniş paçalı pantolonları ile bu takımlar neredeyse her alanda kullanılıyor. Geçmişten farklı olarak kadınlar onları arkadaş buluşmalarında ya da alışverişte bile farklı şekillerde kombinlemeyi seviyorlar.

Siz de onlardan biri misiniz?

5in1Canpolat üzerinden takımlarınızın içine kullanacağınız şık ve feminen bluzları satın alın. Unutmayın, onların havaları tek bir bluz, broş ya da farklı bir aksesuarla anında değişebiliyor. Farklı bağlamlara uygun kombinler yapmak istediğinizde zengin kategorilerimizden dilediğiniz gibi alışveriş yapın ve altmışlar modasını yaşatın!

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz