BLOG

Gardırop İçin Renk Paleti Nasıl Seçilmelidir?

Kategori:

Gardırop İçin Renk Paleti

Gardırobunuzun her ana, davete ya da plana ayak uydurabilen yeterince renkli ve alternatifli bir dünya olmasını mı istiyorsunuz? Tamam, derin bir nefes alma zamanı. İyi bir planlama ile bunu yapabiliriz. 5in1Canpolat moda editörleri, neredeyse her mevsime ve her plana uyabilecek akıllıca bir gardırop renk paleti seçimi için nelere dikkat etmeniz gerektiğini belirledi. Siz de sezon alışverişinizi yaparken ya da eksiklerinizi belirlerken bu önerilerle belirleyeceğiniz renk paleti üzerinden ilerleyebilirsiniz. Hangi öneriler olduğunu merak ediyor musunuz?

Gelin renk paleti seçmek için izleyebileceğiniz adımları teker teker inceleyelim!

Bir Tema Seçin: Hangi Aura Sizi Yansıtıyor?

Gardırobunuzda bir renk paleti seçmek için sizin hangi auraya sahipken kendinizi daha rahat hissettiğinizi belirlemeniz gerekiyor.

  1. Romantik ve pastel mi? O halde pembe, ekru, bebe mavisi gibi seçenekler her zaman yakın durmalı.
  2. Frapan ve maskülen mi? Lacivert, siyah, gri gibi renk tonları tam size göre olabilir.
  3. Feminen mi? Parlak bir mor, canlı bir kırmızıdan bir şey kaybetmezsiniz. Üstelik yeterince romantik kadife, tül tarzı dokular bu görüntüyü pekiştirecektir.

O halde öncelikle yapmanız gereken şey nasıl bir kadın olmak istediğinize karar vermek. Daha sonra renklerin verdikleri enerji doğrultusunda bir seçim yapmak daha kolay olacak. Renk paleti seçiminiz sırasında 5in1Canpolat’ın ürün seçeneklerine göz atarak buradaki fotoğraflarda yapılan kombinleri ya da ürün seçeneklerini inceleyin. Alacağınız ilham seçim yapmanıza ve her ortama uyacak parçaların bulunduğu kapsül bir dolap oluşturmanıza gerçekten çok yardımcı olacak.

Renkleri Tonlarına Göre Ayırın

Hem açık tonların hem de koyu tonların bulunduğu bir gardıroba sahip olmak çok önemli. Bu bakımdan bir dengesizlik yaratmamak adına renkleri kategorize ederek işe başlayabilirsiniz.

  1. Formal günler için kombinlemek adına yeterince açık renkli kıyafetiniz var mı? Özellikle takım elbiselerin altına giyilecek kadın bluz ve atlet modelleri, koyu renkli kumaş pantolonlarınızın üzerine giyeceğiniz şifon detaylı bluz modelleri ve çok daha fazlası, sizin için gün kurtarıcı olabilirler. Bunun yanı sıra, aksesuar seçimlerinizi de açık renkli kıyafetle kullanılacaklar ve koyu renkli kıyafetle kullanılacaklar olarak ikiye ayırmanız gerektiğini unutmayın.
  2. Peki ya koyu renkliler? 5in1Canpolat’ın yeniler listesine baktığınızda siyah yırtmaçlı triko elbiselerden koyu renkli jean’lere kadar çok sayıda seçeneğin bulunduğunu göreceksiniz. Bunlar hem resmi günlerde hem de daha sportif aktivitelerde kullanılmak için birebirdirler. Bu yüzden kategoriden kolayca seçiminizi yapıp kapsül dolabınız için alışverişe başlayabilirsiniz.

Radikal Renklere Mutlaka Yer Açın

Temel ve radikal renklere yer açmanız oldukça önemli olabilir. Nasıl mı?

Özellikle siyah, beyaz, kırmızı gibi en temel renkler, çok sayıda alternatif renk ile bir araya getirilebilmektedir. Bu yüzden bunlara mutlaka dolabınızın renk paletinde yer açmanız gerekmektedir. Çünkü bunlar sizin anahtar parçalarınızı oluştururlar ve renk paletindeki diğer tonları bunlarla bir arada kullanmanız gerekir. Temel renklerden yeterince ürün alternatifine sahip olmak, özellikle her gün işe giden bireylerin kombin yapma zorluğu çekmemesine yardımcı olacaktır.

Daha fazla bilgi ve tüyoya sahip olmak mı istiyorsunuz? Dilerseniz öncelikle kategoride kısa bir gezintiye çıkarak başlayın. Ürünlerimizi yeterince şık kombinler oluşturabilecek şekilde sizlere sunuyoruz. Bu da kombin önerisi talep ediyorsanız görselleri incelemenizi mümkün hale getiriyor. Moda editörlerimiz yeni gelenler kategorisinde dünya kadın modasının nabzını tutan harika ürünleri yükledi bile! Daha fazlasını için hemen alışverişe başlayın ve promosyonlu fiyatlardan faydalanın!

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz