BLOG

Yaz Etkinlikleri: Konser, Açık Hava Sineması Kombinleri!

Kategori:

Yaz Etkinlikleri: Konser, Açık Hava Sineması Kombinleri!

Bu yaz, moda trendleri çok daha renkli ve ışıltılı! Peki, yaz etkinlikleri için kombinleriniz hazır mı? Konser, açık hava sineması ya da şık davetlerde kombin yapmak için uzun bir süre harcamanıza gerek yok. Sizin için hazırladığımız cesur, eğlenceli ya da rahat kombin önerileri sayesinde ne giyeceğinize karar vermek sadece birkaç dakika sürecek!

Yazlık elbiseler çoğu zaman renkli ve desenli seçeneklere sahiptir. Ancak beyaz ya da siyah gibi hiçbir zaman eskimeyen ve her zaman trend görünmenizi sağlayacak modellere de bir şans vermelisiniz. Gelin, göz kamaştırıcı bir şıklık yakalamanızı sağlayacak yaz etkinlikleri kombinlerine göz atalım!

Siyah Damla Yaka Büstiyer!

Siyah Damla Yaka Büstiyer

Kol ve yaka detaylarıyla güçlendirilen bu büstiyer, spor ya da sofistike bir şıklığın kapılarını aralıyor. Midi boy bir etekle kombinlediğinizde şık bir davete katılabilir ya da geniş paça bir pantolon ile kombinleyerek açık hava sinemasına gidebilirsiniz. Üstelik elastik kumaşı sayesinde rahat bir kullanım da sağlıyor.

Ürünü buradan inceleyin!

Saks Galya Maxi Elbise

Saks Galya Maksi Elbise

Havuz başı davetlerinde, kokteylde ya da özel günlerde çabasız bir şıklığa sahip olmak ister misiniz? Bu maxi boy, saks rengi elbise aradığınız stili ve şıklığı bir arada sunmayı başarıyor. 2022’nin trend görünümlerinden biri olan yırtmaç detayı ile cesur ve çarpıcı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Ayrıca cep detayı ile elbisenin ağır ve avangart bir stilden uzaklaştırılması da sağlanmış. Nude ya da siyah tonlarda bir topuklu ayakkabı ile kombinlediğinizde yaz ayının kurtarıcı görünümüne sahip olabilirsiniz! Ürün detaylarını hemen inceleyin!

Ekru Saten Crop Gömlek

Ekru Saten Gömlek Modelleri

Crop top gömleğin eğlenceli tasarımı ve beyazın asaleti aynı kombinde birleşiyor! Şık, eğlenceli ve rahat bu tasarımı yaz ayında her yerde giyebilirsiniz. Sergiden konsere, karaoke partisinden arkadaş buluşmalarına kadar sayısız kullanım alanı sunuyor. Saçınızı dağınık bir topuz yapabilir, uzun bağcıklı bir sandalet kullanabilir ve yuvarlak çerçeveli bir gözlük takabilirsiniz. İşte, bu yazın en eğlenceli ve en asil kombinini hazırladınız bile! Crop gömlek modelini buradan inceleyin!

Koyu Füme Yüksek Bel Flare Jean

Koyu Füme Yüksek Bel Flare Jean

Yaz aylarında her zaman elbise ya da etek giymek istemeyebilirsiniz. İşte, bu noktada yüksek bel füme flare jean joker parçanız olabilir! Yüksek beli sayesinde daha uzun ve fit bir görünüm sağlarken füme rengi sayısız kombin seçeneği sunuyor. Sarı bir gömlekten beyaz büstiyere, turuncu ceketten mavi atlete kadar birçok kombinde kullanılabilir. Ayrıca sneaker ile birlikte hem spor hem de çabasız bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Açık Mavi Mini Jean Etek

 

Modası asla geçmeyen ve her zaman spor şıklık sağlayan mini jean etek modelini gördünüz mü? Her kadının gardırobunda mutlaka bir jean etek yer almalı. Basic tişörtlerle ya da şık bluz modelleriyle kombinlendiğinde göz kamaştırıcı bir şıklık sağlıyor. Mini jean etek modelini spor ayakkabı ile kombinlediğinizde genç ve dinamik bir stil elde edebilirsiniz. Ayrıca bileklik, küpe, kolye vb. aksesuarlarla güçlendirilebilir. Özellikle konser ve arkadaş buluşmaları için en ideal kıyafetlerden biri olduğunu belirtmeliyiz.

Siyah Keten Dokulu Kuşaklı Tulum

Siyah Keten Tulum Modelleri

Siyah bir tulum ile katılamayacağınız bir etkinlik yok! Üstelik 5in1CanPolat’ın profesyonel tasarımcılarıyla tulum güçlü detaylara sahip. Katlamalı kol detayları sayesinde yaz ve kış ayları için en ideal ve en çabasız kombininizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca cep ve kuşak detayıyla da muhteşem bir görünüm sağlayacaktır. Siyah, bordo veya pastel tonlarındaki bir topuklu ayakkabı ile birlikte kombinlemenizi öneririz. Ayrıca saçlarınızı yukardan toplamak ve küçük bir el çantası taşımak da kombininizi güçlendirmenizi sağlayacaktır!

Kahverengi Bel Dekolteli Maxi Elbise

Kahverengi Dekolteli Elbise

2022 elbise modelleri arasında pencere detayı dikkat çekiyor. Genellikle bel kısmına yerleştirilen pencere detayı ile modern ve cesur bir stil oluşturabilirsiniz. Kahverengi bel dekolteli elbise modelini kombinlemek ise her zamankinden çok daha kolay. Maxi boy olması sebebiyle spor ayakkabıdan kaçınmak iyi bir tercih olabilir. Topuklu ayakkabı çok daha iyi bir seçenek olacaktır. Aynı zamanda büyük çantalardan kaçınmanızı öneririz. Elbiseyi giydiğiniz anda yaz etkinliklerinizi planlamaya başlayabilirsiniz. Bu yıl, bu elbise ile göz kamaştıracaksınız!

Siyah Puantiyeli Şort Etek

Siyah Puantiyeli Şort Etek

Cesur bir stil oluşturmak istiyor ancak rahatınızdan vazgeçemiyor musunuz? O halde, siyah şort etek tam size göre! Özgürce hareket etmenizi sağlayan bu model, puantiye detayı ile dikkat çekiyor. Beyaz bir crop top ya da siyah dantelli bir atlet ile kombinlediğinizde feminen bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstelik kış aylarında uzun çizmelerle bile kombinelenebilir. Yaz aylarında ise kalın tabanlı sneaker modellerinden tek bant topuklu ayakkabılara kadar geniş bir seçenek sunuyor. Gecenin yıldızı olmak için yapmanız gereken tek şey, Siyah Puantiyeli Şort Etek modelini sepete eklemek!

Fuşya Büzgülü Crop Etek Takım

Yaz Etkinlikleri

Crop – etek takım modelleri her zaman kurtarıcı bir parçadır. Tek renk olması ve özellikle fuşya gibi çarpıcı rengiyle, yaz etkinliklerinde ışıltınızla parlayacağınıza emin olabilirsiniz! Üstelik drape detayı 2022’de yine çok moda! Boyundan gelen askılar ise feminen bir görünüm sağlıyor. Dalgalı ya da düz saçlarınızı açık bıraktığınızda muhteşem görünebilirsiniz. Gümüş, gold ya da ten rengi bir topuklu ayakkabı ile giymenizi öneririz. Ancak feminen görünümü biraz hafifletmek istiyorsanız spor ayakkabılar da iyi bir seçenek olacaktır. Crop – etek takımını hemen inceleyin!

Ekru Müslin Palazzo Pantolon

 

Gündüz ya da gece saatlerinde katıldığınız davetlerde her zaman bu ekru pantolonu giyebilirsiniz. Palazzo modelinin yapısı gereği aşağı doğru bollaşır ve daha uzun bir görünüm sağlar. Üstelik crop top, atlet, büstiyer, bluz ya da tshirtlerle birlikte kombinlenebilir. Örneğin, konsere giderken crop top, arkadaşlarınızla cafeye giderken de tshirt ile kullanabilirsiniz.

 

 

 

Son Yazılar

Benzer İçerikler