BLOG

Tatil Bavulunun 10 Vazgeçilmezi

Tatil Bavulunun 10 Vazgeçilmezi!

Yılın tüm stresini atmaya hazır mısınız? Tatil vakti geldiyse bir an önce valizinizi hazırlamaya başlamalısınız. Valizinizi erken hazırlamaya başladığınızda herhangi bir eşyayı ya da ihtiyacınızı unutma ihtimaliniz azalacaktır. Birkaç günlük kaçamaklarda ya da uzun tatillerde mutlaka bir liste hazırlayarak işe koyulmanızı öneririz.

Sizin için hazırladığımız tatil bavulunun 10 vazgeçilmezi ile işleri büyük oranda kolaylaştıracağınıza eminiz. Gelin, tatilinizi hem şık hem de sorunsuz geçirmenizi sağlayacak özel listemize göz atalım!

Mayo ve Bikini!

Birçoğumuz için tatil deniz, kum ve güneş üçlüsünden oluşur. Neredeyse birçoğumuz bir yıl boyunca kızgın kumlardan serin sulara atlayacağımız tatili hayal ediyoruz. O halde, tatil bavulunuzda mutlaka mayo ya da bikini yer almalı! Birbirinden şık ve renkli bikini koleksiyonumuzu incelediğinizde en güzel bikiniyi bulabilirsiniz. Tatilinizin süresine göre birden fazla bikini ya da mayoyu yanınıza almayı unutmayın. Ayrıca denizden ya da havuzdan çıktığınızda ıslanan mayonuzu değiştirmek için her zaman yedek bir mayo bulundurmanızı öneririz.

Kimono!

Yaz tatilinin enerjisini yükselten kimono modellerimize göz attınız mı? Denizde, plajda, cafede ya da köpük partisinde. Mayo, bikini ya da şort üstüne direkt giyebileceğiniz kimono modelleriyle göz kamaştıran bir şıklığa imza atabilirsiniz! Üstelik cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için bir kimonoya ihtiyacınız var.

Kimono modelleri artık şehir stilinin de vazgeçilmezi. Tatil bavulunuzdan çıkardığınız kimonoyu şehir hayatının her alanında giyebilirsiniz. Skinny jean ve şortlarla birlikte harika bir uyum yakalamak çok kolay.

Güneş Yağı veya Güneş Kremi!

Güneş kızarıklıkları ve hatta yanıkları tatilinizi elinizden alabilir! Tatil boyunca güneşin zararlı ışınlarından korunmanız şart. 5in1CanPolat, güneş yağı seçenekleriyle sorunsuz bir tatil geçirmenizi sağlar. Üstelik içeriğinde yer alan mineraller sayesinde cildinizi korurken destekler ve onarır. Güneş yağı ya da güneş kremi seçerken cildinize uygun faktörü bulmalısınız. Örneğin, koyu ve esmer bir tene sahipseniz 20 ya da 30 faktör yeterli olurken beyaz ve hassas tene sahip olanlar 50+ faktör güneş kremi kullanmalıdır.

Bronzlaştırıcı güneş yağı ile güneşin altında uzun süre kalmanıza gerek yok! Sadece birkaç saat içinde hayalini kurduğunuz bronz ve parıltılı cilde kavuşabilirsiniz. 5in1CanPolat’ın güneş yağı seçeneklerini mutlaka inceleyin!

Elbise!

Günün her saatinde çabasız bir şıklığa kavuşmak ister misiniz? 5in1CanPolat’ın zengin elbise kreasyonuyla bu yaz çok renkli! Şık ve romantik bir akşam yemeği planlıyorsanız siyah mini elbise en iyi seçenektir. Gün içinde ve gezilerde çiçek desenli elbiseler ile şık ve eğlenceli bir kombin yapabilirsiniz. İster yaz, ister kış tatili olsun mutlaka birkaç farklı elbiseyi yanınıza almalısınız. Kış aylarında uzun çizme ya da postal botlar; yaz aylarında ise sneakers ve topuklu terlikler kurtarıcınız olacaktır!

elbise modelleri

Şort!

Yaz tatilinin en rahat kombini için tercihiniz ne olur? Birçok kadın rahat ve şık bir stil için şortları tercih ediyor. Ve bu konuda çok haklı olduklarını söylemeliyiz! 5in1CanPolat’ın geniş şort koleksiyonu ile günün her saatine uygun bir kombin yapmak çok kolay. Sabah kahvaltıda şort – basic tshirt kombinleri veya akşam eğlencelerinde şort – büstiyer kombinleri ile trend bir görünüm yakalayabilirsiniz.

5in1CanPolat kadın şort fiyatları ve koleksiyonunu henüz incelemediniz mi? Stoklar tükenmeden hemen göz atın!

 

Topuklu Terlik & Sandalet

Tatil bavulunun vazgeçilmezleri arasında bu yıl topuklu terlik ve sandaletler yer alıyor. Son yılların favori ayakkabı stili, hiç şüphesiz topuklu terlikler. Ancak rahatınızdan ödün vermek istemiyorsanız düz tabanlı ve şık terlikler de harika bir seçenek olacaktır. Taş, inci, çiçek vb. detaylarla güçlendirilen terlikler sayesinde kombininizi can alıcı bir vuruşla tamamlayabilirsiniz.

Plajda kadın parmak arası terlik giymek hem spor hem de şık bir görünüm sağlıyor. Üstelik çok daha kullanışlı. Peki, gün içinde hangi ayakkabı stilini tercih ediyorsunuz? 5in1CanPolat’ın özel ayakkabı koleksiyonunu inceleyerek stilinize ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulabilirsiniz. Üstelik ekonomik kadın ayakkabı fiyatları sayesinde birbirinden şık modelleri satın almak çok kolay!

Çanta!

Ayakkabıdan söz etmişken kadınlar için en önemli ikinci aksesuarı da hatırlatmak gerekiyor. Plajda, barda, yürüyüşte ya da yemekte. Nerede olursanız olun mutlaka küçük ya da büyük bir çanta taşımalısınız. Bu sayede tüm ihtiyaçlarınızın yanınızda bulunduğundan emin olursunuz. Üstelik kombininize göre tercih ettiğiniz kadın çanta modeli ile bambaşka bir stile sahip olmak sizin elinizde! Örneğin, siyah midi boy bir elbiseyi sırt çantası ile kombinlediğinizde spor şıklığa sahip olursunuz. Aynı elbiseyi portföy çanta ile kombinlediğinizde şık bir davet stiline erişebilirsiniz!

Tatil boyunca kullanabileceğiniz en şık kadın çanta modellerini 5in1CanPolat’ın ayrıcalıklı tasarımlarında inceleyin!

Hırka ve Sweatshirt!

Yaz tatilinize gitseniz bile bazı akşamlar gerçekten serin olabilir. Özellikle yüksek rakımlı bölgelere gittiğinizde ağustos ayında bile üşüyebilirsiniz. O halde, tatil bavulunuzda mutlaka bir hırka ya da sweatshirt bulundurmalısınız. Üstelik şort – sweatshirt ve etek – hırka kombinleri 2022 yılında çok popüler bir görünüm oldu. 5in1CanPolat’ın kadın hırka koleksiyonuna göz atmadan valizinizi kapatmayın!

Teknolojik Aletler!

Tatilinizde birbirinden güzel fotoğraflar çekmek ve arkadaşlarınızla iletişiminizi sürdürmek için teknolojik aletleri unutmamalısınız. Telefon, kamera, bilgisayar şarj aletleri, kulaklık ve selfie ışığı en çok ihtiyaç duyacağınız ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca kamp vb. bir tatil planlıyorsanız mutlaka bir powerbank almalısınız.

Kişisel İhtiyaçlar ve Bakım Ürünleri!

Tatil bavulunun vazgeçilmezleri arasında elbette kişisel bakım ürünleri ve ihtiyaçlar yer alıyor. Sık sık baş ağrısı yaşıyorsanız ağrı kesici; hassas bir tene sahipseniz yanık kremi ya da düzenli kullandığınız ilaçları unutmayın. Ayrıca tarak, saç düzleştirici, takı vb. ihtiyaçlarınızda mutlaka bavulunuzda yer almalı!

Son Yazılar

Benzer İçerikler