BLOG

Kar Tatili Görünümünüzü Yaratın 6 İpucu!

Mükemmel kar tatili için hazırlıklara başladınız mı? Hazırlıklara başladıysanız sıfırın altındaki sıcaklıklarda bile şıklığınızı ve zarafetinizi korumak için stil ipuçlarına göz atmalısınız! Kış aylarında sizi sıcacık tutarken stilinizle de göz kamaştırmanızı sağlayacak ipuçları 5in1 Canpolat’tan geliyor. Sizin için hazırladığımız kış kreasyonuna göz atmadan önce en iyi stil ipuçlarını incelemelisiniz!

Kışın Sıcak ve Şık Kalmak: Palto ve Montlarla Mümkün!

Söz konusu kar tatili kombinleri olunca elbette palto ve montlara daha fazla önem vermek gerekiyor. Palto ve kaban denilince sıkıcı kombinleri aklınıza getirmeyin! 5in1 Canpolat’ın özel palto kreasyonu ile kar tatilinde dinamik, genç ve şık bir görünüm elde etmek çok kolay.

Ekose kabanlar ile zarif bir stil oluşturun veya şık ve sıcak kalmak için şişme montları tercih edin. Üstelik siyahın klasikliğinden sıkıldıysanız pastel tonlarındaki renklere bir şans vermelisiniz! Şık ve gösterişli bir palto seçmek, daha kolay ve zahmetsiz kombinler hazırlamanızı sağlar.

Sıcak, Şık ve Zarif: Tayt Modelleri!

Taytlar her kadının joker parçasıdır! O halde, kar tatilinizde birbirinden şık taytları kombinlemeye başlayabilirsiniz! 5in1 Canpolat’ın toparlayıcı tayt seçenekleriyle tatil boyunca kilo alsanız bile asla belli olmayacak. Kar tatiliniz boyunca kahvaltıya gittiğinizde sweatshirtler ile sevimli kombinler; akşam yemeklerinde taşlı bluzlar ile şık kombinler yapmak çok kolay!

Siyah, gri, kahverengi vb. farklı tayt renklerini kullanarak hem sıcak hem de zarif kombinler yapabilirsiniz. İdeal ve iddialı kar tatili kombinleri için taytların gücünden faydalanmayı unutmayın!

Aksesuarlar ile Kombininize Hareket Katın!

Neredeyse herkes bir palto ile farklı bir görünüm kazanabilir. Ancak stilinizi yansıtmanın en önemli göstergesi aksesuarlardır! Kalın ve uzun atkılarla zarif bir şıklık kazanın. Paltonuz siyah, kahverengi vb. klasik renklerdeyse hareketli atkılar; pastel tonlarındaysa düz renkleri tercih etmelisiniz. Bu sayede göz alıcı kombinleriniz olacaktır!

Saçlarınızı kardan ve nemden korurken şık bir görünüme sahip olmak ister misiniz? Cevabınız evetse 5in1 Canpolat’ın bere koleksiyonuna göz atmalısınız! Zarafet ve stil sahibi berelerle kombininizi zirveye taşıyın.

Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?

İdeal kış görünümünüzü tamamlamak için en önemli konu ayakkabı seçimidir. Kar tatilinizde mutlaka kalın ve düz botları kullanmalısınız! Kısa bir yürüyüş yaparken ya da sevdiklerinizle eğlenirken kullanabileceğiniz bu botlar, gerçek anlamda hayat kurtarır. Üstelik 5in1 Canpolat’ın özel kreasyonu ile asla sıkıcı bir tasarıma sahip değiller.

Akşam yemeklerinde, lobide ya da şömine başında ısınırken topuklu botları kullanmalısınız. Bu botlar, feminenliğinizi ön plana çıkarırken göz kamaştırıcı bir stile kavuşmanızı sağlar.

Kar tatilinde sıkıcı bir kombinden uzak durmak istiyorsanız camel, beyaz, ekru gibi sıradışı bot renklerini tercih etmelisiniz! Klasik renk ve kombinlerden uzak durmak eğlenceli ve genç ruhunuzu yansıtmanın en iyi yöntemidir.

Ceketlerle Gelen Şıklık!

Kar tatilinizde romantik ve özel bir akşam yemeği geçirmeyi mi planlıyorsunuz? O halde, siyah balıkçı yaka elbisenizin üzerine blazer ceket tercih etmelisiniz. Elbise ve ceket kombininizle unutulmaz bir akşama imza atabilirsiniz!

Daha spor bir kar tatili kombinine ne dersiniz? 5in1 Canpolat’ın kürk ceket modelleri ve şişme yelek seçenekleriyle kar tatilinizi hem rahat hem de şık geçirin! Pofuduk kıyafetler sevimli ve dinamik şıklığın kilit parçalarıdır.

Çabasız Şıklık: Yüksek Bel Pantolonlar!

Kar tatili boyunca hem şık hem rahat olmak istiyorsanız valizinizde yüksek bel pantolonlara yer ayırmalısınız! Yüksek bel pantolonlar özel kesimleri gereği toparlayıcı bir görev üstlenirken daha uzun ve ince görünüme sahip olmanızı sağlar. Üstelik 5in1 Canpolat’ın mom jean ve jogger pantolon seçenekleriyle rahat şıklığa kavuşmak çok kolay.

Yüksek bel pantolon modellerini şık akşam yemeklerinde gömleklerle kombinleyebilir veya yürüyüşlerinizde sweatshirtlerle sıcacık kalabilirsiniz.

 

Son Yazılar

Benzer İçerikler