BLOG

6 Şık Sonbahar Kıyafet Fikri

Kategori:

6 Şık Sonbahar Kıyafet Fikri

Bu sonbahar ne giyeceğinizden emin değil misiniz? O halde hemen 5in1Canpolat moda editörleri olarak sizlere hazırladığımız 20 sonbahar look fikrine göz atın. Bunlar hem size ilham verecek hem de gardırobunuzda uzun süredir kullanmadığınız parçaları değerlendirmek konusunda cesaretlendirici olacak. Hemen incelemeye başlayalım!

Yumuşacık süveterleri deneyin!

5in1Canpolat’tan satın alacağınız yumuşacık süveterleri dilerseniz jean’ler, dilerseniz ise eşofmanlar ile kombinleyerek şıklığı yakalayın. Konforlu ve yumuşak dokuları ile bu ürünler sonbaharda trençkota ihtiyaç duymadan kullanılabilir. Harika bir seçenek!

  1. Süveterleri dilerseniz gömlekler ile kombinleyin: Bu klasik görüntü ceketlerin altına ve iş yeri kombinlerine çok yakışacak. Genellikle süveterleri koyu renk, kadın gömlek modelini ise beyaz ya da ekru tercih etmenizi tavsiye edebiliriz. Fakat değişikliklerden korkmayın.
  2. Süveterler ince kazaklar ile: 2021 sonbahar modasında süveterler artık ince kazaklarla da mükemmel görünüyor. Mutlaka deneyin!

Bot Değil, Bottie’ler!

Botları seviyorsanız fakat kaba değil feminen bir görüntü talep ediyorsanız topuklu botları, bottie’leri deneyin. Hem midi ve maksi etekler hem de kışa uygun triko elbiseler ile bu ayakkabılar harika görünüyor. Üstelik boyunuzu da epey uzatacaklar!

  1. Bottie’ler etekler ile: Şık görünmek istediğiniz etek kombinlerini kaba botlarla tamamlamak istememeniz çok doğal. Bu durumda kalın topuklu bottie’leri tercih edin.
  2. İspanyol paça pantolonlarda boyunuzu uzatın: İspanyol paçanın altından görünmeyecek bottie topuğu ile boyunuzu daha uzun gösterebilir ve stiliniz güçlendirebilirsiniz.

Sonbahar Şapkaları ile Farkınızı Yaratın

Özellikle toprak tonlarında tercih edilen sonbahar şapkaları ile tarzınızı anında farklılaştırmanın tadını çıkarın. Son dönemlerde özellikle jean’ler ile yapılan kombinler için iyi bir seçenek gibi duruyor.

  1. Şapkalarınız Jean ile yaptığınız sportif kombinlere şıklık katabilir: Bu kombinleri benzer renkte kaban ya da trençkot ile tamamlayarak bütünlük yakalamayı unutmayın. Buna gerçekten bayılacaksınız.
  2. Şapka etrafına kumaş sarılıysa daha bohemsiniz: Renkler ve desenler bohem görünmenizin en keyifli yoludur. Şapkanızda birkaç DIY metodu denemekten çekinmeyin.

Diz Üstü Bot Modelleri

Mini etek ve elbiseleri kullanmayı seviyorsanız ve kadın jeans modelleri ile havalı görüntüler yaratmaya bayılıyorsanız size harika bir ayakkabı grubu önerimiz var: Bacaklarınızı tamamen saran diz üstü çizmeler. Bunların kesimleri gerçekten daha feminen ve seksi bir görüntü yaratıyor!

  1. Diz üstü botlarda çorap kesimi tercin edin: Çorap kesimler sıkı sıkıya bacağınızı sarar ve bu sayede yürürken zamanla düşme tehlikesi minimum seviyeye düşer. Diz üstü bot alımında tercihinizi kaliteden yana kullanın.

Atkılar ve Broşlar

Entelektüel ve sofistike bir görünüm yaratmanın anahtarlarından biri de broş ya da ince atkıları kullanmak. Hem deri ceket hem de kaban kombinlerinde mükemmel görünen bu ürünler, özellikle kombininizin kontrast renginde tercih edildiğinde kendini gösteriyor. Eğer koyu giyindiyseniz açık renkli bir atkı tercih edin.

Etek ve Elbiselerden Vazgeçmeyin

Soğuk havalardan dolayı eteklerden, cıvıl cıvıl elbiselerden vazgeçmeyin. Yeterince şık çoraplar ve botlar yardımı ile onları halen kullanabilirsiniz. Hatta sonbahar aylarına özel leopar desenler, koyu renkli görünümler çok daha hoş görünmenize yardımcı olacaklar.

Multi desenli ürünler bu sezonun favorisi: Etek ve elbise seçimlerinizi yaptıktan sonra kombininizi tamamlayacak üst grubu daha sade ve zarif olacak şekilde seçebilirsiniz. Etek ve elbiselerde ise tül detaylarından, multi desenlerden kaçınmayın. Bunlar size farklı bir aura katacak ve sizi gerçek bir sonbahar kadını yapacak.

Daha fazlasını keşfetmeye hazır mısınız? 5in1Canpolat’ın zengin koleksiyonu incelenmeyi bekliyor. Hemen alışverişe başlamak için tıklayın!

 

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz