BLOG

Spor Tayt Kombinleri: Hem Şık Hem Rahat

Kategori:

Moda dünyasının spor taytlarla olan inişli çıkışlı hikayesi, “athleisure” tarzının sokak modasını ele geçirmesiyle zirveye tırmanıyor. Vücudunuzu fit gösterirken aynı zamanda trendy bir stil elde etmeyi kolaylaştıran taytlar, geniş renk yelpazesi ile konforlu ve havalı kombinlere fırsat sunuyor. Kendall Jenner ve Hailey Bieber gibi sokak modası ikonlarının stilinin de başrolü olan spor taytlarla yapabileceğiniz sayısız kombin var. Gelin, spor tayt modelleri ile şıklığı ve rahatlığı buluşturan en cool kombinlere göz atalım!

Spor Tayt Modelleri ile Atletik-Şık Silüetler

Spor tayt modellerinin eşsiz konforu söz konusu olunca akla ilk gelen stil elbette günlük kıyafetler oluyor. İster market alışverişine ister spor sonrası buluşmaya veya kız kıza kahve kaçamaklarına hazırlanın, toparlayan tayt modelleri ile Hollywood yıldızları kadar havalı görünümlere imza atmak çok kolay. İşte gündüz vakti çabasız şıklığınızla herkesin dikkatini üzerinize çekebileceğiniz stil önerileri… 

Spor Tayt ile Basic Şıklığa Dönüş

Spor tayt modellerine nasıl stil vereceğinizi düşünürken veya sosyal medyada ilham ararken karşınıza çıkan onlarca fikir kafanızı karıştırıyorsa, durun ve hemen basit düşünmeye başlayın. Siyah, lacivert veya gri gibi nötr renklerden oluşan bir spor tayt etrafında basic parçalardan oluşan bir kombin hayal etmekle başlayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi hallederken veya arkadaşlarınızla bir kahve molası için yüksek belli lacivert tayt, krem tonlarda crop bluz ve oversize denim ceket ile tamamlayacağınız rahat bir kıyafete şans verebilirsiniz. Elbette, gün boyu konfor için chunky sneaker gibi kalın ve destekleyici tabana sahip bir ayakkabıyı unutmamalısınız.

sporcu tayt kadın

Sport Tayt ile Pop Renk Casual Stil

Bazı günler biraz daha cesaret ve parlaklık isteyebilirsiniz. Tam olarak bu modlar içerisindeyken tayt seçimlerinizde kırmızı, fuşya, lila, sarı, mavi, yeşil veya turuncu gibi biraz daha dinamik ve göz alıcı tonlara doğru geçiş yapmak serbest. Pop renklerden oluşan spor taytınızı uyumlu tonlarda bir tişörtle eşleştirerek bir anda daha albelini bir athleisure tarzı yaratabilirsiniz. Beyaz koşu ayakkabısı gibi hem konfora hem de sokak modası trendlerine hitap eden bir parçayla kombini tamamlamayı deneyin. Atıştırmalıklar ve günlük temel ihtiyaçlar için seçeceğiniz bir kanvas shopping çanta ile son dokunuşu yapın. 

Spor Tayt Modelleri ile Zarif ve Rahat Kombinler

Spor taytların yalnızca konfor odaklı günlük kombinler veya spor sonrası stiller için uygun olduğu günler çok geride kaldı. Spor tayt modelleri artık gece kokteyl davetlerinden şık akşam yemeklerine ve hatta ofis tarzına kadar her fırsatta yanınızda. Önemli olan taytlarla duruma uygun, dengeli ve uyumlu kombinlere imza atmak. İşte kendinizi trendsetter gibi hissedebileceğiniz zarif ve rahat tayt kombinleri…

Flare Spor Tayt ile Hafta Sonu Parti Şıklığı 

Hafta sonu şehrinizde yeni açılan kokteyl bara veya restorana giderken hem konforlu hem de havalı bir görünüme mi ihtiyacınız var? Öyleyse dolabınızdaki siyah flare toparlayan tayt modellerini hemen çıkarın ve üzerine en sevdiğiniz korse üstlerden birini geçirin. Spor ve feminen arasındaki mükemmel dengeyi yansıtan bu şık kombin, ortama girdiğiniz ilk andan itibaren tüm bakışları üzerinize çekmeyi garantiliyor. Kombine biraz daha cesaret eklemek için topuklu ayakkabılar ve neon renklerde bir mini çantayı seçebilirsiniz.

kemerli sporcu tayt

Spor Kapri Tayt ile Parizyen Tarzı

Baharın gelmesiyle Paris sokaklarını kaplayan kapri tayt modelleri, bu sezon hızlı bir yükseliş sergiliyor. Parizyen tarzdan esinlenen konforlu ve rahat kombinler için lacivert kapri pantolonlar mükemmel bir temel rolü üstleniyor. Şık lacivert kapri pantolonları, beyaz keten askılı atlet, bej tonlarında trençkot ve topuklu terliklerle kombinleyerek Café de Flore’de havalı bir akşamüstü geçirebilirsiniz. Parizyen şıklığınızı taçlandırmak için kırmızı rujunuzu ve siyah kemik güneş gözlüklerinizi unutmayın. 

Spor Tayt ile Ton Sür Ton Ofis Stili

Rijit kuralların olmadığı bir ofiste çalışıyorsanız, spor tayt modellerini iş kıyafeti olarak düşünmenizin önünde hiçbir engel yok. Nude renklerde taytınızı ton sür ton şekilde kombinleyerek ofise uygun bir tarz elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken taytınızla aynı renklerde bir oversize blazer ceket, bisiklet yaka tişört ve aksesuarlar seçmek. Konfor odaklı bu kombini düz beyaz slip-on ayakkabılarla kombinleyebilir, kahverengi deri tote çanta ve gold zincir kolye gibi aksesuarlarla yükseltebilirsiniz.

kahverengi spor tayt

Siyah Tayt ve Beyaz Gömlek ile Klasik Şıklık

Spor taytları klasik giyimin sınırlarına yaklaştırmak son zamanlarda moda dünyasının en sevilen trendleri arasında. Edgy tarzı benimseyenlerin beğenebileceği deneysel bir fikir olan bu kombin için flare kesim yüksek bel siyah tarza ihtiyacınız var. Daha sonra dolabınızdaki kilit parçalardan biri olan beyaz oversize gömleğinizi giyebilir, keskin bir görünüm için belinize kemer bağlayabilirsiniz. Klasik stilin hakkını sonuna kadar verebilmek istiyorsanız gümüş drop küpe, küt burunlu file stiletto ve siyah deri baget çanta gibi şık parçalardan yararlanın. 

Kadın modasının nabzını oldukça yakından tutan 5in1Canpolat, konforu ve stili buluşturan trend kombinlere imza atabilmeniz için en havalı spor tayt modellerini sunuyor. Çelik veya toparlayıcı kumaştan mükemmel bir kalıpla tasarlanan her bir model, gardırobunuza rahatlık ve şık katmak için sizleri bekliyor. Siz de konforunuzu korurken aynı zamanda supermodeller kadar cool görünümlere imza atabilmek için en şık kadın tayt modellerini 5in1Canpolat ayrıcalıkları ile seçebilirsiniz!

Son Yazılar

Benzer İçerikler