BLOG

Fw-2020/21 Sonbahar-Kış Alışveriş Öneri̇leri̇

Kategori:

CEKETLER

Bahar aylarında dolabımızın ve stilimizin anahtar parçalarından olan ceketler ve trenchcoatlar hem hafif hem de serin havalardan bizi koruyor. Birbirinden çeşitli model ve renk seçenekleri ile çok seveceğiniz 5in1Canpolat ceket ve trenchcoat modelleri Nişantaşı mağazalar ve online mağazamızda seni bekliyor.

Sonbahar-Kış Alışveriş
Sonbahar-Kış Alışveriş

 

AÇIK RENK PANTOLONLAR

Pantolonların altın çağını yaşadığı ve neredeyse her modelinin, özellikle skinny ve bol kesimin trend olduğu şu dönemde; hem şık hem de rahat bir bahar için vücudunuza en çok yakışan pantolonlardan kendinize göre olanını seçmenizi öneriyoruz.

 

 

TRİKOLAR

Bahar aylarının anahtar parçaları arasında hiç şüphesiz trikolar yer alıyor. Sezonun gözdesi pastel renkleri ve birbirinden güzel modelleri ile Nişantaşı mağazalar ve www.5in1canpolat.com da seni bekliyor. Skinny pantolonlar ve mom fit jeanler ile kombinleyerek hem rahat hem de trend stil elde edebilirsiniz.

 

 

AYAKKABILAR

Bağcıklı sneakerlar geçen yaz ve bahar sezonunda olduğu gibi bu sezonda karşımıza çıkıyor. Sokak stilinin en trend parçalarından olan 5in1Canpolat mom jeanler ve eteklerimizle kombinleyebilirsiniz.

TOPRAK TONLARI İLE İYİ BİR BAŞLANGIÇ

V yaka görünüm her mevsim mutlaka karşımıza çıkıyor. Oldukça kullanışlı olan bu tarz parçalar mevsim boyunca kurtarıcı rol üstleniyor. Bizim sana önereceğimiz triko modelinde ise ön ve arka kısmın V şeklinde olması fazlasıyla hoş! Aynı zamanda yumuşacık dokuyla birleşen V yaka triko modelinin sonbahara özel tonları kombinlerin için uygun olabilir. V yakadan ziyade bisiklet yaka tercih edenlere ise birbirinden farklı modeller online mağazamız da beklemektedir. Kendini her alanda rahat etmek için tercih edebileceğin dokular her zaman 5in1Canpolat’ta seninle.

-NAKIŞLI TRİKOLARIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ

Bizlere geçmiş yılları anımsatan ve nostaljik bir hava yaratan nakış işlemeleri her parçaya çok yakışıyor! Bu sezon sıklıkla görebileceğin nakışlı kazaklar retro esinti için en iyi örneklerden. Çiçek işlemeli triko üzerinde bulunan farklı örgü oyunları ile sonbahar kombini oluşturmak çok keyifli! Onu bir jean ile birleştirmenin yanında sonbahar deyince aklımıza gelen o şahane trençkotları da bu kombine dahil edebilirsin. Çiçek işlemeleri, trençkot ve yanında topuklu çizmeler.

 

GÜNÜN HER SAATİNE UYGUN

İşe doğru yol almadan önce kafanda beliren “ne giyeceğim?” sorusuna cevap bulman için yanındayız. Sana önerdiğimiz kombinler ile gün boyu kendini hafif hissedeceksin. Bunun için seni Ofis Şıklığı için seni bluz/pantolon/gömlek kategorisine bekliyoruz J

SONBAHAR YAĞMURLARINA VE SOĞUKLARINA HAZIRIZ!

Yağışlı havalarda veya rüzgarlı günlerde ceketler/kabanlar her zaman kahramanımız olur. Hem kombinlerine uyum sağlayacak hem de seni soğuklardan koruyacak olan kaşe ceket/kaban modellerimiz mutlaka dolabında yerini almalı.

SONBAHAR’A YAKIŞAN ROMANTİZM!

Romantik ayrıntıların hayatımızda edindiği güzel bir yer var ve bunu çok seviyoruz. 5in1Canpolat koleksiyonunda  mevsim geçişi içerisinde ve daha sonrasında da kullanabileceğin harika bir bluzlar ve trikolar var! Gipeli görünümüyle, dantel detaylarıyla ve kare yaka kesimiyle seni büyülemeye hazır olan bu parçalarla tanış!

 

ELBİSE?EVET SEVİYORUZ 🙂

Yaz bitti diye mini elbiselere veda etmek olmaz.  Onlar her zaman dolabımızda olması gereken banko parçalar. Şimdi yumuşacık döküm döküm bir elbise düşün; güçlü bir görünüme sahip olsun. İşte tam da bunun için seni elbise kategorimize bekliyoruz! Hoş bir tokalı kemerle ve topuklu ayakkabılarla/çizmelerle bir araya getirebilmen için aksesuar ve ayakkabı kategorimizi ziyaret etmeyide unutma J

TEK BAŞINA VE GÜÇLÜ!

Tulum formunun güçlü etkisi ve pamuklu dokuların yumuşaklığı birleştiğinde ortaya çıkan konforu deneyimlemen gerek. Bol paça ayrıntısı, kendi kumaşından kemeri ve cepleri ile fark yaratan bu tulum modeli senin için!

Askılı çantalar, kovboy botlar ve renkli fularlar bir araya gelip tulumlar ile kombin oluşturman için seni bekleyen parçalar.

 

Mevsim geçişinde birbirinden güzel kombin önerileriyle buluştun. #5in1Canpolatilegüçlüyüz

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz